Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Den største Hjemmeværnsøvelse i nyere tid, netop for dig!

Den 3.-5. juni 2016 afholdes Landsøvelse 2016, som bliver en øvelse for alle hjemmeværnssoldater. Landsøvelsen kombinerer uddannelse med sammenhold og skal være med til at ruste Hjemmeværnet til fremtidens opgaver.

21-02-2016
Af: Kompagnichef/Kaptajn Stabskompagni Fyn, Ole Andersen
 
På Hjemmeværnets Landsøvelse får du mulighed for at deltage i en kæmpe øvelse for hele Hjemmeværnet og stå side om side med tusindvis af andre hjemmeværnssoldater i en fælles parade på Grundlovsdag. Alt sammen i selskab med tusindvis af andre hjemmeværnssoldater samlet i trekantsområdet.
Når hele Hjemmeværnet er på øvelse samtidig, skaber det en hel unik mulighed for at samarbejde på tværs af værns grene, geografi og kompetencer.
Samtidig giver det et fantastisk fællesskab, når flere tusinde hjemmeværnssoldater på øvelsens sidste dag skal stå skulder ved skulder i en fælles parade under Dannebrog.

Chefen for Hjemmeværnet, Finn Winkler, opfordrer alle frivillige til at deltage på Hjemmeværnets Landsøvelse 3. - 5. juni 2016. (kilde hjv.dk) Foto: Ole Bo Jensen
Opgaver til alle og for alle
Øvelsen er planlagt så alle har mulighed for at deltage, med fokus på samvær og samhørighed.  Der er plads til alle, kom og vær med.
”Jeg ser frem til at se dig til den største Hjemmeværnsøvelse og -parade i nyere tidhilsen CHV Finn Winkler
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring