Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Kommandodeling

KDOBM og ​KC i samtale med en fra forsyningsgruppen, under opgaveløsning i Borris.


Kommandodelingen (KDODEL)

KDODEL består af kompagniets ledelse, samt af de mange faglige specialistfunktioner, som støtter kompagniets delinger i netop deres opgaveløsning. 

KDODEL er den af kompagniets delinger, som varierer mest i både opgaver og personelsammensætning. Her er kompagniets Logistikgruppe (Forsyningsgruppe) placeret, som sørger for materiel og udrustning til både enkeltmand og enheder i kompagniet.

Kompagniets forplejningsgruppe er ligeledes placeret i KDODEL og den løser div. forplejningsopgaver for både kompagniet og for Hjemmeværnsdistrikt Fyn.

Derudover er der mange andre funktioner tilhørende KDODEL, herunder bla. stabshjælpere og kørere, samt kompagniets Signalgruppe, som sikre at kommunikationen til kompagniets enheder fungerer, samt til Hjemmeværnsdistrikt Fyn.

Alle kompagniets specialister er ligeledes placeret her, fx. vores logistikspecialister, rekrutteringspecialister, administrationsspecialist og IT-specialist.

KDODEL består af:

- Kommandogruppe 
​- Logistikgruppe (Forsyningsgruppe)
- Forplejningsgruppe
- Signalgruppe

KDODEL består således af mange personligheder, med forskellige faglige funktioner, som alle er vigtig for kompagniet opgaveløsning i både fred, krise og krig.

Enkeltmands og gruppernes faglige niveau vægtes højt, både mht. uddannelse og øvelsesaktiviteter. Så i KDODEL mødes grupperne min. 1 gang månedligt og derudover deltager grupperne i en del weekendaktiviteter om året, af varierende varighed.

Der er ledige pladser i KDODEL, så er du interesseret i, at indgå i en deling, med stor variation af personlige forskelligheder og fagpersoner, så kontakt kompagniets chefHjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring