Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Bevogtningsdeling

​​Bevogtningsdelingen (BEVDEL)

BEVDEL hovedopgave er at bevogte, eller sikre, militære og civile objekter af vital betydning. Det kan være for kompagniet, Hjemmeværnsdistrikt Fyn eller civile myndigheder. Under den bevogtningsmæssige hovedopgave ligger andre delopgaver, såsom rekognoscering, afsøgning, adgangskontrol, patruljering, overvågning o.lign., som anvendes ifb. med både militære og civile opgave. BEVDEL har fokus på enhedens og enkeltmands uddannelse, øvelse af militære færdigheder og den årlige certificering, således delingen hurtigt kan indsættes.

BEVDEL er en aktiv enhed, som mødes 2 gange månedligt og derudover deltager i en del weekendaktiviteter om året, af varierende varighed, hvor delingen øver forskellige former for indsættelse eller vedligeholder enkeltmands uddannelse, herunder skydefærdigheder.

Derudover deltager delingen i DHL-løbet og andre aktiviteter, der er med til at forbedrer enkeltmands fysik og sammenholdet i enheden.

BEVDEL består af:

- Kommandoelement

- 3 bevogtningsgrupper

BEVDEL består således af personel, med et højt militærfagligt niveau, enhedsfølelse og et godt sammenhold. Kompagniet er yderst afhængig af delingens samlede færdigheder, for at kunne løse kompagniets opgaver i både fred, krise og krig.

Vi har ledige pladser i BEVDEL, så er du interesseret i, at indgå i en aktiv deling, som har højt fokus på de militære fagligheder og det gode sammenhold, så kontakt BEVDEL delingsfører eller kompagniets chef.
​​​20180901_142536.jpg​​​​​​​​​​
​​20180912_202335.jpg

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring