Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Om Kompagniet

​​​​

Stabskompagni Københavns Vestegn 


Er et kompagni der støtter op om distriktets opgaver ​og også løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, indenfor bevogtning, støtte til Forsvaret og det civile samfund.
Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.
 
Tjenesten ved kompagniet kræver evne og vilje til samarbejde, så hvis du er robust, har en god fysik og ikke mindst styr på din tid, i harmoni med dit bagland, så tilbyder vi udvikling, uddannelse og teamwork over norm.
 ​​

Vores kompagni er et stabskompagni med hjælpefunktioner til støtte for områdekompagnierne og distriktet og med stabsfunktion i form af den frivillige distriktsstab. Kompagniet har mange spændende opgaver og udfordringer, både i vores lokalområde og i h​ele hovedstadsområdet. Vi er en del af det danske forsvar, men vi yder også ofte hjælp til politi og andre beredskabsmyndigheder, ligesom vi yder hjælp til mange civile arrangementer.

Vi optager løbende nye medlemmer, der efter optagelsen gennemfører hjemmeværnets grund uddannelse (HGU) og efterfølgende placeres i en funktion i kompagniet. Eft​​er grunduddannelsen er der mulighed for videreuddannelse indenfor forskellige våbentyper, signaltjeneste, førstehjælp og flere andre specialområder.

​    

/oe/HVKBAL/kompagniet/Sider/Kommandodelingen.aspx
https://www.hjv.dk/oe/HVKBAL/kompagniet/Sider/Bevogningsdeling.aspx


Kommandodeling  
Bevogtningsdelingen  
Stabsdelingen​
Logistikdelingen
Den frivillige distriktsstab
Uddannelses
elementet
​INFO
elementetHjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring