Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

FTX KDODEL ENH6031

KDODEL har med succes gennemført uddannelsen ENH6031 tjeneste i KSN

07-03-2023

Tak for en god weekend. KDODEL har med succes gennemført uddannelsen ENH6031 tjeneste i KSN. 4 mand har gennemført og fået Q for denne. Regionen og HHD har længe argumenteret for at denne ikke kunne gennemføres på KMP niveau, og vores bønner er blevet hørt, og kursus gennemført af HDKBH med 38 deltagere fra næsten hele HDKBH.

Vi har øvet opstilling af KSN, fra RECCE til indrykning, oprettelse, nærsikringsposter, nærforsvarsposter, p pladser til DEL KØTJ opstilling af master, oprettelse af RDO, med og uden fjern betjening med felttelefonkabel. Afsendelse og modtagelse af modtagerkontrol. Journalføring mv.
Ligeledes har vi været på 4 objekter for at lave SIGRECCE, og dette med stor succes, grundet en uddannet SIGBM i vores midte, ingen nævnt ingen glemt. Vi har samarbejdet med Livjægerne, der skal passe på os når ballonnen går op, og det har været meget lærerigt, at møde og arbejde med vores modsatte i vores perimeter enhed.
Stor tak til SGO og S6/7 for at lytte til vores ønsker, og så få dem opfyldt.
Personlig har det været meget velkomment med at få en repetition af al det jeg lærte på HVS, samt at kunne lære fra mig når det kom til fjernbetjeningsudstyr.
Tak for en lærerig weekend, og husk vi ses derude...

Christian Tobiesen​
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring