Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Designmanual 2012

Topbanner

Designmanual 2012

Formålet med designmanualen

 
 
 

Designmanualen er et værktøj, der kan anvendes både som information om regler og retningslinjer samt til inspiration i arbejdet med den visuelle kommunikation.

 
 
 
Designmanualen beskriver de regler og retningslinjer, der gælder for Hjemmeværnets grafiske udtryk og kommunikation. 
 
 
 

 
 
 

Regler og inspiration

Der er retningslinjer for, hvordan du bruger logoet, farver og skrifttyper. Du finder også retningslinjer for brevpapir, visitkort og Power Point præsentationer. Der vil på de underliggende sider være skabeloner til diverse tryksager m.m.

Der er ikke regler for det hele. Hjemmeværnet har mange forskellige opgaver, og den grafiske profil skal afspejle mang­foldigheden. Derfor er en del af illustrationerne skabt for at give dig inspiration til, hvordan du kan anvende designet, uden at det bliver ensformigt og stift.

 
 
 

Opdatering og spørgsmål

 

Efterhånden som der kommer ændringer, vil designmanualen blive opdateret, og du kan altid finde den nyeste version på hjv.dk. 

 

 

Har du spørgsmål vedrørende Hjemmeværnets designmanual, eller skal du udarbejde designelementer, som ligger uden for de beskrevne produkter, kan du kontakte Kommunikationsafdelingen på hjk-kom3@mil.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vh. Hjemmeværnskommandoens kommunikationsafdeling

 

hjk-kom2@mil.dk​

 Senest opdateret

​28. marts 2014

Ny version (ver 2.0) af designmanual med blandt andet nye sider med design af løbetøj og buket- og kransebånd samt udskiftning af billeder.

8. november 2013

Ny version (ver. 1-3) af designmanual med bl. a. RAL farve numre og dansk/engelsk visitkort
 

20. juni 2013 

Nye retningslinier for optagelse af billeder

12. juli 2012

Skabeloner til brug i tidligere InDesign versioner (3.0 og 4.0).
 

20. april 2012

E-mail signatur

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224