Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hilsen fra CH Claus Klaris

Vi har modtaget denne lille julehilsen fra Afghanistan fra CH HDSSJ

14-12-2016
Julen 2016
 
Kære frivillige og medarbejdere i Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland.
 
Julen nærmer sig. Også her i Afghanistan, hvorfra jeg i år vil sende dig ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
 
2016 har været endnu et år med rigtig mange spændende og udfordrende aktiviteter. Jeg ved, at I hver og en på fornemste vis har løst de opgaver, der er blevet pålagt. I er altid klar til at løse opgaver i rammen af Hjemmeværnet og samfundet. I skal have tak for jeres indsats og jeres tid.
 
I 2016 har vores distrikt været rammen om støtten til politiets nationale grænsekontrol. En opgave, der er blevet løst med stor professionalisme og gå på mod – både ved grænsen som ved bevogtningen af Søgaardlejren. I 2017 må vi forvente at fortsætte opgaven ved grænsen, samt naturligvis den øvrige støtte til det civile samfund.
 
Samtidig vil distriktet fokusere uddannelsen af alle fra enkeltmands- til underafdelingsniveau i rammen af den nuværende trussel vi ser i Danmark.
 
Jeg ser meget frem til samarbejdet med jer alle i 2017.
 
De bedste hilsner
 
Claus Klaris
Oberstløjtnant
Distriktschef
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring