Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Covid-19 poder

Vil du bidrage til den styrkede test- og vaccinationsindsats?
Frem til 9. januar støtter Hjemmeværnet test- og vaccinationsindsatsen. Vil du være med, så læs med her.

16-12-2021

Hjemmeværnskommandoen 16-12-2021
Hvis du har lyst til at bidrage til indsatsen mod Covid-19, er der igen mulighed. Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet øger så hurtigt som muligt og frem til d. 9. januar 2022 støtten til sundhedsmyndighedernes test- og vaccinationsindsats yderligere.
Opgaven ligger uden for Hjemmeværnets egentlige opgaveportefølje. Derfor vil opgaven blive løst med midlertidig ansættelse af frivillige soldater på en korttidskontrakt.
Opgaven vil være inden for podning, vaccination og forefaldende logistik. Den vil skulle varetages ved de vaccinations- og teststeder, som Danske Regioner har opstillet i de fem regionsområder. I forbindelse med ansættelse til opgaven vil den nødvendige uddannelse blive gennemført af sundhedsfaglige ressourcepersoner, ligesom dette arbejde vil blive gennemført under sundhedsfagligt tilsyn.
Der er brug for din hjælp
For at kunne søge stillingen skal du være en del af Hjemmeværnets frivillige struktur, og du skal være klar på at gøre en indsats inden for rammen af test- og vaccineopgaver hurtigst muligt og frem til 9. januar 2022. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at løse opgaven.
Inden du søger, skal du dog overveje, om du:
• Sidder i en nøglefunktion ved din UAFD, hvor du kan undværes operativt
• Passer på profilen, der er beskrevet i opslaget.
Skulle opgaven have din interesse, kan du ansøge via nedenstående link, der henviser til portalen ’Job i Forsvaret’. Alle ansøgere vil blive screenet af FPS og HJV inden ansættelse.
Hvis du har spørgsmål til opgaven, kan du kontakte:
Hvis du bor vest for Storebælt; Landsdelsregion Vest via telefonnummer: 2085 9693.
Hvis du bor øst for Storbælt; Landsdelsregion Øst via telefonnummer: 2946 8225.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring