Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny officer tiltrådt

1. juni tiltrådte Michael Laursen ved Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn som S3/oprationsofficer

20-06-2023

​​Michael har samlet ca. 10 års erfaring som fastansat ved Hjemmeværnet. 

Han har tidligere været uddannelsesofficer og næstkommanderende ved Hjemmeværnsdistrikt Nordvest Fyn, samt operationsofficer ved Totalforsvarsregion Fyn, Syd og Sønderjylland, hvor han var ansvarlig for regionens operationscenter. Efterfulgt af et år på Hjemmeværnsskolen, hvor han var lærer og kursusleder på Stabsofficersuddannelsen og ledelsesuddannelserne.

Michael har været udsendt som operationsofficer og signalofficer til Kosovo i 2007 og til Afghanistan i 2019 i en efterretningsstilling som chef for Green Force Fusion Cell.

Michael kommer fra en G35 stilling i staben ved 1 Brigade i Holstebro. Her var hans operative funktion i brigadens plancenter. Til daglig ansvarlig for planlægningen af brigadens deltagelse i Multinational Division North aktivi​teter. Før det var han som kompagnichef for Uddannelseskompagniet ansvarlig for uddannelsen af værnepligtige soldater og Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse ved Føringsstøtteregimentet i Fredericia.

"Jeg har glædet mig til at komme tilbage til Hjemmeværnet og distriktet". Jeg har altid kunne se tilbage på mine tjenesteperioder ved Hjemmeværnet med stor tilfredshed. Det bliver spændende at komme rundt og se hvilken udvikling der har fundet sted. Det er selvfølgelig også en fornøjelse igen at skulle arbejde i sin Hjemby, især efter at have været pendler de sidste syv år#.

Michael er bosiddende i Skt. Klemens i Odense med børnene Freya (13) og Sif (7) og hustruen Jette, som arbejder ved Nordfyns Kommune som HR konsulent. I sin fritid holder Michael af at gå i biografen og køre på motor-cykel. ​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring