Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny S5 ved Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn

Byd velkommen til Premierløjtnant Andreas (AC) vores nye S5 Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn.

09-10-2023

​​​Herunder en kort intro til AC

-      Mit navn er Andreas, og jeg er den nye S5 ved HDFYN. Jeg er 31 år og bor i Højstrup (Odense) med min kæreste og vores datter.

Før jeg begyndte ved HDFYN, arbejdede jeg ved Føringsstøtteregimentet i Fredericia. Jeg arbejdede bl.a. i 2CISKMP som DF, NK/KMP og KC.

I løbet af min tjeneste ved Føringsstøtteregimentet, var jeg også udsendt til Irak, Bagdad, hvor jeg var udsendt som en del af Stab DANCON for NMI Hold 5.

Jeg har ingen fortid med Hjemmeværnet. Jeg har aldrig selv været i Hjemmeværnet, og min familie har heller ikke været i Hjemmeværnet.

Jeg ser frem til mit nye virke, og til at finde ud af, hvilken slags organisation Hjemmeværnet er, og hvilke opgaver Hjemmeværnet løser dagligt, ugentligt, månedligt og årligt.

Jeg glæder mig til at møde alle jer frivillige og tale med jer, og dermed finde ud af hvem i er, som er med til at gøre Hjemmeværnet til det, det er i dag.

Til dagligt, så bruger jeg lige som så mange andre meget tid på min familie. Udover det, så er min kæreste og jeg i gang med, at renovere vores hjem, hvilket også tager en del tid.

Som person så er jeg åben, imødekommende og nysgerrig.

Jeg vil prøve og komme ud til jer frivillige, så meget jeg kan, og dermed se hvad i laver.

Hvis der er spørgsmål eller lignende, så er i altid velkommen til, at kontakte mig på hdfyn-s5-01@fiin.dk eller +45 7213 2734

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring