Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny S9 ved HDFYN

Kaptajn Mathias Smeta Baudier er pr. 1 AUG 2023 tilgået distriktet som S9.

14-08-2023


​Mathias baggrund:
'Jeg kommer fra en baggrund som informationsaktivitetsofficer (IAO) ved Efterretningsregimentet (EFR) i Varde. I EFR har jeg bestredet stillinger som IA teamfører, uddannelsesofficer, NK KMP og delingsfører under paraplyen af IAO. I min seneste stilling var jeg kortvarigt sagsbehandler indenfor IA ved EFR. Herudover har jeg tidligere (2008-2011) været befalingsmand i DAR og GHR.
I MAJ 2023 returnerede jeg fra 6 mdr. i KFOR, hvor jeg sad som 2IC-OPS/PLANS i PSYOPS Support elementet. Arbejdet i KFOR var primært planlægning og eksekvering af PSYOPS samt kommunikation af pressemeddelelser ud til lokalbefolkning. Jeg har med min baggrund en erfaring med ”9” arbejdet i forskellige kontekster, og glæder mig til at blive klogere på, hvordan det fungerer i national hjemmeværnskontekst.
Privat bor jeg i Tarup, Odense med min kæreste og to døtre, Kia, Ella (4 år) og Klara (1 år).
Med få afstikkere til andre byer har jeg boet i Odense siden 1998. Jeg kender derfor Odense og det meste af Fyn godt. Efter min tid som befalingsmand, studerede jeg på SDU og har ved siden af min skolegang arbejdet forskellige steder i Odense siden jeg var ung teenager.
I min fritid gør jeg nok som alle småbørnsfædre og husejere, nemlig bruger tiden på børn og vedligeholdelse af huset. Herudover styrketræner og løber jeg, når tiden tillader det.'
Vi ønsker Mathias velkommen, og ser frem til samarbejdet.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring