Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Stormen Pia

Stormen Pia og et efterfølgende højvande truer, og situationen med storm og højvande gør, at dele af Hjemmeværnet er varslet, og andre er direkte indkaldt til opgaver til støtte for politi, beredskab og det øvrige samfund.

21-12-2023

Inge Jagd Sørensen


Således er soldater fra Hjemmeværnskompagni Kerteminde i dag i gang med et område ved Kerteminde, hvor politi og har beredskab har bedt om assistanceI.

Opgaven er at sikre, at kun den nødvendige trafik kommer ned ad Dosseringen. Her har Beredskabet udlagt 400 m watertube, for at forhindre vandet i at trænge ind i de nærliggende bygninger, og vejen er derfor meget smal.  Der har været stor forståelse fra langt de fleste trafikanter.

Hjemmeværnet vil være til stede indtil der er sikkerhed for, at højvandet ikke mere truer.

Ligeledes vil Soldater fra Hjemmeværnet være til stede, når beredskabet i aften vil sikre Plejehjemmet i Næsby.

Støtte til Politi, Beredskab og samfundet er en af Hjemmeværnets prioriterede opgaver, så når der kaldes til assistance lever vi op til vores motto NÅR FYN HAR BRUG FOR HJÆLP.

 

Vil du høre mere om Hjemmeværnets opgaver gå ind på www.vistillerop eller på Facebook Hjemmeværnet på Fy og Instagram hjv_fyn.

 

 

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring