Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Videogruppen ved HDSSJ

 
 
Er du interesseret i at arbejde med video/DVD!
Kan du lide historie!
Ønsker du at få optaget nogle af dine/jeres aktiviteter!
 
Så er vores videogruppe der hvor det sker og dem som sørger for at det sker
 
Videogruppen har 18 års erfaring indenfor arbejde med elektroniske medier. Gruppen blev etableret med det formål at bevare historien i det lokale distriktet. Dette sker blandt andet ved at dokumenter uddannelse, øvelser, mærkedage og øvrige historiske begivenheder både ved distriktet, dets kompagnier og Totalforsvarsregion Fyn, Syd- og Sønderjylland
 
I sit arbejde med at dokumenter distrikts og Hjemmeværnets historie har videogruppen for eksempel lavet en "portrætserie" af tidligere distriktetschefer og medlemmer af det tidlige Hjemmeværn.  
 
 
Gruppen er via sit arbejde med til at sikre, at Hjemmeværnets udvikling bliver fastholdt og gemt, så dette med tiden bliver til historie.
 
Gruppen har bl.a. SVHS og DV-kamera til rådighed, blot for at nævne nogle af gruppens redskaber. Disse redskaber bliver kombineret med brugen af EDB og tilhørende redigeringsprogrammer.
 
Så har du flair for eller lyst til at arbejde med video/DVD?
  Er du interesseret i historie?
  Har du noget som skal optages?
 
 

 Kontakt os

kontakt videogruppen på flg. tlf. nr.:
 
75 45 95 96
 
Husk at:
I DAG ER HISTORIE I MORGEN
 
Vi glæder os til at høre fra dig
 
Med venlig hilsen
Videogruppen
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring