Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​På vej tilbage til BSO området

Saber Knight 2015, Litauen - 2. del

Tiden den går og klokken den slår. Alle mænd og kvinder er stadig ved godt mod, humøret er højt og vores opgaver bliver løst med stor entusiasme og gå på mod, til stor tilfredshed for alle parter.

10-06-2015
Delingen og vores personel i Real Life Support (RLS), samt Information Management(IM) har gennem hele forløbet høstet stor anerkendelse og ros fra alle sider, Vi har bestemt sat vores fodtryk som Hjemmeværner i Hærens stabe, lige fra divisionen til de to hjemlige brigader.
Når HDSSJ skal se fremad og både indrette og planlægge vores fremadrettet støtte til DDIV, er det af stor betydning, at vi vedligeholder vores nuværende uddannelsesniveau og ikke mindst holder fokus på de opgaver hvor DDIV har behov for støtte til deres virke, så også de fremadrettet kan fremstå som en stærk velfungerede stab.
Det er min helt klare overbevisning, at HDSSJ kommer til at deltage på flere, længerevarende, udfordrende og spændende øvelser i et tæt samarbejde med DDIV. Det vil naturligvis stille krav til vores parathed og uddannelsesstade, her er det af stor betydning, at HDSSJ med alle underliggende underafdelinger trækker på samme hammel og vi får en god dialog, om hvordan vi som myndighed også fremadrettet kan levere varen, i rette mængde og til rette tid.
HDSSJ kan derfor se frem til en spændende og udfordrende fremtid, der vil berøre alle frivillige i vores struktur, uanset funktion eller grad.
 
Mvh
 
 
KN Henrik Hansen
HDSSJ
 
 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring