Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Gennemgang af gruppens materiel

Til onsdagens eskadrilleaften, blev gruppens normerede materiel, hvordan det bruges - samt gruppens enkadrering.

05-09-2020

​​​​​Onsdag aften forløb roligt, hvor vi blandt andet fik iklædt en ny soldat. 1. Gruppes næstkommanderende stod for aftenens MFT (Militær Fysisk Træning), som stod på en kort løbetur, armstrækkere, og en kort løbetur tilbage igen. 

Aftenen stod yderligere på gennemgang af hvad en gruppe er normeret med hvordan denne er enkadreret​. Her tog gruppeføreren af 1. gruppe, Søren, over og fik forklaret de fremmødte soldater om hvad man som gruppe kan og har mulighed for, at have med på opgave - samt hvordan en gruppe er opbygget. Vigtige informationer, for nogle af de nye soldater, som stadigvæk har noget at lære.

Efter gennemgang af gruppens materiel, bevægede eskadrillen sig ind i lokalet, hvor EC og NK fremlagde og forklarede omkring de nye SOP'er​ (Standard Operation Procedure), som er blevet udsendt af Oberst Kern Oddershede, som er Chef for FHV. Dette giver mange spørgsmål fra soldaterne, men samtidig også en bredere forståelse for, hvorfor vi gør som vi gør. 

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af dette, eller blot har spørgsmål, så kan du  uforpligtende kontakte eskadrillechef Kasper Lorenzen på telefon 9133 2421 eller via mail hve242-ec@hjv.dk


Du kan med fordel også se de 2 introvideoer på nedenstående side:
https://www.hjv.dk/oe/HVE242/Bliv-medlem/Sider/default.aspx


P.s. vi døjer p.t. med at få uploadet nogle fotos fra aftenens aktivitet, men så snart de er klar, vil nyheden blive opdateret.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring