Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​LYN får på vegne af FHV-CH OB Kern Oddershede, som var med på videokig, her overrakt fortjensttegnet af JET.

Tegnet blev overrakt med afstand, via en sabel, nok aldrig set før. 


Hjemmeværnets Fortjensttegn

Hjemmeværnets Fortjensttegn overrakt på Corona vis.

03-02-2021

Løjtnant LYN har været med i hjemmeværnet i 25 år, hvor han har bidraget til det frivillige hjemmeværnsarbejde, ved at varetage en bred vifte af stillinger og opgaver.

LYN er ekstremt tjenestevillig og har længe været blandt eskadrillens mest effektive medarbejdere, og timerne er flittigt blevet brugt på at tilegne sig instruktør færdigheder, og videreformidle det indlærte til hans eskadrille kammerater, som instruktør, kursusleder og rollemodel - eller give en hånd med hvor der var behov. LYN har hjertet på rette sted, og motiveres hverken af fine titler, vederlag eller rang, men snarere af at gøre en forskel der hvor behovet måtte være, også hvis opgaverne ikke altid er lige spændende.

Fortjensttegnet tildeles personer, som har ydet en særlig fortjenstfuld og uselvisk indsats til gavn for det frivillige hjemmeværnsarbejde, samt ved ulastelig vandel i sit private liv har gjort sig værdig til at bære et offentlig vidnesbyrd om denne indsats.

Dette passer netop til LYN.

Kæmpestort tillykke med Hjemmeværnets fortjenesttegn, 25 års Jubilæet og udnævnelsen til løjtnant  


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring