Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Jupiter med bid i

Jupiter med “bid” i…
Som at vinde i lotto

29-04-2022
​​Den 27/04-2022 samledes vi endnu engang ombord på Jupiter, denne gang kunne vi mønstre 1 fartøjsfører (Mogens Grimstrup flotille 126. tak fordi du stiller op) samt 9 gaster + En evt kommende uddgast. 

Efter en god sejlbriefing samt skydebefaling gjorde vi skibet klar til afsejling. 
Efter dette var gjort sejlede vi fra Thisted i det skønneste vejr, bevæbnet med 2 LMG. Klar til at Bide fra os.

Da vi kom uden for havnen blev GB søsat og LMG’erne blev klargjort til skydning med løs ammo og monteret i SB side. Der blev smidt en bjærgemærs overbord som skulle fungere som mål for de 2 LMG skytter som var ombord.

Efter skydningen smilte Allan som om han havde vundet i lotto og var derefter klar til at hjælpe med at få GB ombord på Jupiter igen.

Derefter gik turen tilbage til Thisted havn hvor at Martin øvede havnemanøvre, som han forresten klarede godt (og det blev ikke nødvendigt at holde ekstra fast som vi jokede med) ….
Efter havnemanøvre blev det hele pakket sammen, LMG’erne gjort rent, GB blev pakket ind igen osv. alle hjalp hinanden.

Efter kaffe, kage og debriefing brød folk op og sagde farvel for denne gang, endnu en god samt lærerig dag på vandet med Jupiter og gode folk i godt humør lakkede mod enden.
Vi forlod som de sidste Jupiter omkring klokken 22.45 og efterlod den klar til nye og spændende øvelser/opgaver på Limfjorden.

Laust Kohsel​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring