Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ekstraordinaer indsats anerkendt i Flotille 123

I 2023 har særligt fire personer trådt frem og taget udfordringerne ved hornene til fordel for alle i Flotille 123. Deres indsatser har absolut gjort 123 stærkere som enhed.

10-12-2023


I 2023 har særligt fire personer trådt frem og taget udfordringerne ved hornene til fordel for alle i Flotille 123. Deres indsatser har absolut gjort 123 stærkere som enhed.

En Uundværlig støtte til Flotillen i rollen som FARF har Viggo Andersen spillet en central rolle i opbygningen og vedligeholdelsen af flotillen. Han har bidraget stort i fastholdelse, træning af besætninger og leveret løsninger der har kunnet favne de nye gaster, der for tiden strømmer ind. Da flotillen stod uden OPO, trådte Viggo til og sparer stærkt omkring ledelse i SØDIV. Over sommeren var det som om Viggo var flyttet op på Randers Fjord, hvor han håndterede den ene SAR-opgave efter den anden.

Jess Abrahamsen - Den Utrættelige Ambassadør fra Fredericia, er ikke engang medlem i flotillen, men har ydet en imponerende støtte i forhold t​il at flotillen overhovedet har kunne tage imod de utroligt mange ansøgere der har været i året. Uden Jess' energi og engagement ville det have været umuligt at håndtere strømmen af nye medlemmer i flotillen.

De stabile støtter gennem tykt og tyndt i form af John Mortensen (Motte) og Claus Justesen der står som et pålideligt, når flotillen udfordres eller blot skal have hjælp i det daglige. De er ofte oversete personer, men altid til stede i kritiske situationer, hvor de har bidraget ekstraordinært, uanset om det drejede sig om nye besætningsmedlemmer, rekruttering eller årlige flytninger.

Der indsatser har været ud over det normale, og derfor blev de hver især tildelt et resultatsvederlag på kr. 4.500. Selvom beløbet måske ikke er betydeligt, håber flotilleledelsen, at det vil tjene som en symbolsk anerkendelse af deres ekstraordinære bidrag. Om de så omsættes til par-hygge eller far-hygge er op til dem selv.

Deres indsatser er grundlaget for at flotillen hænger sammen, og der er rundt omkring mange lignende historier. HUSK at sige tak og vis der sættes pris på deres frivillige arbejde.


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring