Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hele Hjemmeværnets internetportal

HJV.DK er hjemmeværnets digitale indgang til viden, nyheder, aktiviteter og kommunikation. Vores mål er at gøre HJV.DK interessant og relevant for både frivillige, ansatte, journalister og alle andre, der har interesse i hjemmeværnet.

24-04-2014

​Hjemmeværnets digitale portal er delt i to: En offentlig del, hvor alle kan kigge med, samt en slags intranet for medlemmer og ansatte.

På den offentlige del findes blandt andet relevant kontaktinfo på alle myndigheder og underafdelinger, nyheder om hjemmeværnet og viden om stort og småt.

Medlemmer og ansatte har alle et medarbejdernummer. Med det kan de logge ind på en ikke-offentlig del af HJV.DK. Her kan alle tilmelde sig aktiviteter og finde bestemmelser og andre dokumenter, der er brug for i tjenesten.

Vi håber, at alle brugere vil opleve et opdateret og velfungerende univers. Og vi modtager altid gerne ris og ros mail på adressen hjk@hjv.dk

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring