Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HVF 123 DJURSLAND - NYHEDSBREV 2

Året er ved at rinde ud....
Og her midt i julemaden og ikke mindst julehyggen er det tid for de sidste nyheder fra flotillen.

25-12-2017

2017 har på mange måder været et "spændende" år....!

Vi mærkede for alvor de foreløbige resultater af sammenlægning af vores gamle distrikter og rederkontor til én ny samlet enhed.
Dels fordi det umiddelbart så ud til at bekymre rigtig mange fastansatte, hvoraf en række desværre valgte at forlade MHV. En del for at gå på pension, men desværre også mange som gik til stillinger i det øvrige forsvar.
Og dette har klart kunnet mærkes i vores dagligdag, da megen viden forsvandt ud af døren samtidig med at ting blev ensrettet mellem gamle måder i MHD Øst og Vest.
Og når vi ligeledes nu også er presset på økonomien.... Ja så rammer ting meget hårdere ude i de skarpe ender.
Men jeg tror at MHV er på rette vej og med tiden lærer de nyankomne sikkert også at stave til frivillig :-)

Året igennem har vi rettet vores fokus mod vores opgaver til søs og har løst alle de pålagte opgaver til bravour, ligesom der til stadighed sker megen anden lokal aktivitet.
Og selvom vores samlede styrketal reelt er faldet en smule - ikke mindst grundet i nedlukningen i Grenaa - ja så er antallet af "reelt" aktive steget henover de sidste år. Og derfor oplever vi ikke længere det store problem ved besættelse af vores sejladser og andet, da mange står klar til at give en hånd med - Tak til jer alle for dette!

Året blev også året, hvor vi endelig kunne få lagt hånd på de sidste indstandsættelser af vores lokaler på havnen i Randers.
Det sidste - et nyt køkken - er der nu fundet økonomi til, og i starten af det nye år vil det blive en realitet. Og med dette kan vi endelig sætte punktum for en 5-årig renoveringssag....

Jeg vil vente med yderligere information til vores kommende parole.

 

Nytårsparole 2018

Mød op på vej Nytårsparole lørdag den 6. januar 2018 fra 10:00 - 14:00, hvor jeg vil komme ind på meget mere fra både gammelt og nyt år.
Af hensyn til forplejning bedes du senest 2. januar melde din ankomst via tilmelding på HJV.DK.

Jeg håber selvfølgelig at de fleste måtte have lyst til at deltage, men jeg vil særligt gerne se følgende, som står for at skulle modtage årstegn:

  • 384931 Allan Preben Vestergaard
  • 242613 Mikael Mangelsen
  • 244288 Bo Kaas Noer
  • 275337 Flemming Strøm Sørensen
  • 234200 John Richardt Pedersen
  • 246291 Jørgen Peter Eriksen
  • 270718 Viggo Søren Andersen

Nogle af ovenstående står i vores reserve, men jeg håber de alle måtte have lyst til at kigge forbi og måske kan gensynet med flotillens øvrige medlemmer give reservisterne lyst til atter at være en del af den aktive kreds.


Og så vil jeg lige slå et slag for et arrangement, du bare ikke må gå glip af næste år:

Flotille Seminar 2018
Den 25. - 27. maj 2018 vil vi som noget helt nyt forsøge os med afholdelse af et Flotille Seminar for alle i HVF 123 Djursland.
Vi vil med udgangspunkt i OFS.png

Operativ Effekt Fælles Tilgang Sammenhold

træne og hygge os sammen i Hevringlejren.
 
Tilmeld dig allerede nu på HJV.DK !
Programmet er endnu ikke helt klar, men vil blandt andet indeholde disse elementer:
              skydning.png      forstehjalp.png       Knob.png

Nyd nu de resterende juledage og ikke mindst nytåret, hvorefter vi forhåbentligt alle mødes til nye spændende opgaver i vores fælles interesse: MHV!

Hav et rigtig godt nytår!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring