Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Commanders Coin uddelt for ekstraordinær indsats

I forbindelse med indsættelsen i Esbjerg Havn i maj, modtog NK PL Ricky Elgaard Commanders Coin fra Chef for HHDSSJ. Mønten gives som tak for den store indsats med indsættelserne ifbm HNS. Stort tillykke!

10-05-2023
​​​​​​​Flotillen har i denne tid mange MFP-indsættelser, og igennem de sidste år har Host Nation Support (HNS) haft stort fokus i flotillens indsættelser og opgaver.


Opgaver, der allerede i 2023 har givet flere indsættelser i bl.a. Esbjerg og Aarhus havne. Opgaver, som kræver skarpe og unikke kompetencer indenfor bevogtning og maritim sikring, som alle flotillens gaster​ har trænet i lang tid og er klar til at stille op til hver dag.

Seneste eksempel på dette er indsættelsen i maj i Esbjerg Havn. Her var flotillen engageret med opgaven omkring maritim sikring og værtsnationsstøtte for
am​e​rikanske NATO-samarbejdspartnere - alt sammen i samarbejde med Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland.


I den anledning modtog Næstkommanderende Premierløjtnant Ricky Elgaard Commanders Coin nr. 54 fra Oberstløjtnant Tobias Tesch, Chef for Hærhjemmeværnsdistrik Syd- og Sønderjylland. Ricky Elgaard modtog mønten for en ekstraordinær indsats i indsættelserne i Esbjerg Havn og for det gode samarbejde, som altid er omkring opgaver med ham.

Stort tillykke her fra flotillen med den velfortjente anerkendelse!





Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring