Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Undervisning

BM - weekend 6. til 8. februar 2015.

HVK Stevns har holdt befalingsmands weekend sammen med 4. andre Kmp. Nøgle ordet for weekenden var efteruddannelse af fører.
I den forbindelse var nye gruppefører-emner inviteret med, hvilket var en stor succes.

09-02-2015

Fredag aften:

·      Indkvartering – fællesspisning samt tropslære, med vægt på ”hvem er jeg”.
 
Lørdag:
·      Fælles morgen parade/flaghejsning hvor NK fra de respektive KMP. meldte af til KC Stevns, herefter var der fælles undervisning i de nyeste taktiker for HJV, samt undervisning i den nye befalingsskabelon, denne undervisning blev foretaget af Peter Hartvig Andersen fra Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter i Nordsjælland.
·      Eftermiddagen gik i eget KMP regi med udarbejdelse af DF- befalinger, udgivelse af disse befalinger, herefter var der tilbagemeldinger på disse, fra NK og KC.
 

Aften gik med HJV-video og samtaler om fastholdelse, ligeledes undervisning i HJVDK af Lennart og IB fra HDMVS - hjælpe hold i IT.
 
 
Søndag:
·      Fælles morgen parade/flaghejsning for de 5 deltagende KMP.
·      Efter morgenparaden var det igen i eget KMP regi, med befalings teknik og GF- befalinger, herefter en undervisning i uddannelsesdatabasen.
 
Søndagen sluttede med evaluering begge veje og alle var enige om at det havde været en fantastisk god - lærerig weekend, hvor der også havde været lejlighed til socialt samvær samt udveksle erfaringer på kryds og tværs imellem deltagerne i BM - weekenden.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring