Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​ROF byder velkommen

INFO-aften i Hjemmeværnskompagni Stevns.

Som opsamling på Stevns Messen og de øvrige INFO arrangementer som har været afholdt i de første 6 måneder af 2015 afholdt Hjemmeværnskompagni Stevns igen en INFO aften onsdag den 17. juni på Hjemmeværnsgården i Store Heddinge.

18-06-2015

Her mødte 5 af de personer frem som enten ikke havde haft mulighed for at deltage i mødet den 22. april, eller som har henvendt sig senere.

Efter KOF havde budt alle velkommen var NK – FSBM – KOF – RÅD – HIST på banen med indlæg omkring Hjemmeværnet og kompagniet. Deltagerne i mødet blev præsenteret for de uddannelseskrav der stilles for at blive en aktiv Hjemmeværnssoldat, ligeledes de muligheder der er for aktive Hjemmeværnssoldater.

​Den komplette enkeltmandsudrustning som var lagt frem blev meget nøje studeret ligeledes den DEL/GRP udrustning som FSBM havde lagt frem.

 En god aften for de deltagende hvoraf en valgte at udfylde ansøgning om optagelse på stedet, de øvrige kontaktes igen af ROF inden for den næste uge.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring