Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​INFO-stand

INFO-dag på Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Den 1. august, og i det bedst tænkelige vejr, holdt HVKSTV & ESK232 INFO-dag på Stevnsfort.
Ca. 300 af de besøgende på Stevnsfort lagde også vejen forbi Hjemmeværnets INFO-stande heraf nogle fra Holland – England - Tyskland og Polen. 

04-08-2015

 

Standene var placeret lige overfor informationsbygningen således at alle gæster kun var ca. 50 meter fra os, når de ankom, og når de skulle hjem, den bedste placering vi nogensinde har haft på Stevnsfort.
 
Ud over de sædvanlige plancher, folder, reklamer, udrustning og våben var der på standen opstillet fjernsyn, der kontinuerligt afspillede HJV-reklame spot/film.
 
Der var også, som noget nyt, oprettet ”håndgranatbaner” både til børn og voksne et indslag, der trak mange deltagere.
  
 
Håndgranatkast var en stor succes der trak såvel børn som forældrene til.

Når de var færdige her, blev de sendt over for at få udrustning på, så forældrene kunne tage et billede og derefter over for at kigge og pille ved udrustning og udstyr.
 
 

Så var der grundlag for en god snak om HJV og for at deltage i konkurrencen!

”hvor mange afskudte patronhylstre ligger der i beholderen”

Mellem de mange afleverede svar var der kun ET rigtigt gæt, vinderen bliver kontaktet af ROF for at modtage sin præmie.

Mange fik informationsmateriale med sig hjem og vil blive kontaktet af ROF. En enkelt ville ind i HJV i Vejle eller Fredericia, denne kontakt formidles af KC.
 
En god bred information/reklame om HJV med meget positiv tilbagemeldinger fra de besøgende, og alle deltagende HJV var enige om, det var den bedste dag til dato på Stevnsfort – og en meget travl dag.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring