Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

INFHVKJON - Stillingsopslag

Infanteri Hjemmeværns Kompagni Jonstrup søger: 

• Delingsfører til den ene af vores MOTOV Delinger
• Delingsfører til vores Kommandodeling
• IT Specialist

17-02-2020
Kompagniet er en yderst aktiv enhed, som i 2019 har lagt 300 timer pr. mand i gennemsnit. Vi har igennem de sidste to år gennemgået en fornyelses proces hvor føring og militære færdigheder har været- og stadigvæk er højt prioriteret.

Vi tæller 148 soldater fordelt på; 3 MOTOV DEL, 1 INF DEL, 1 KDO DEL, samt 1 UDD DEL.

Vi er hjemmehørende i Jonstrup lejren i Ballerup, og råder blandt andet over 16 stk. GD; 8 stk. GD290 & 8 stk. GD280

 

Generelt for stillingerne:

Du vil komme til at indgå i et stærkt ledelsesteam med yderligere 5 delingsførere, samt kompagnistaben. I dette team vil der være mange muligheder for sparring og personlig udvikling.

Om du er uddannet til den enkelte stilling er underordnet, det vigtigste er viljen til, at du inden for en overskuelig fremtid kan og vil gennemføre den nødvendige uddannelse, samt at du har det råderum i hverdagen som sætter dig i stand til, at investere den nødvendige tid til at kunne løfte opgaven.

 

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i en af ovennævnte stillinger, så smid snarest muligt en mail til Nick; INFHVKJON-REKSPEC1-2@hjv.dk

Da stillingerne ønskes besat snarest muligt, indkaldes egnede ansøgere løbende til samtaler.

Fiducia et Respectu - Tillid og Respekt

Vedhæftede filer

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring