Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Musikhjemmeværnskompagni Vestsjælland

 


  
Hjemmeværnets Musikkorps Vestsjælland er et Brass Band. Korpset består af amatørmusikere, der har tegnet kontrakt med hjemmeværnet for at gøre tjeneste ved musikken. Musikkorpset holder til på Antvorskov kaserne i Slagelse, hvor vi øver hver torsdag aften fra kl. 1900 - 2130. Musikkorpset kan følges på Facebook. Find det under: Musikhjemmeværnskompagni Vestsjælland
 
Musikkorpset medvirker ved både militære og civile arrangementer 15 - 20 gange om året.
 
Heriblandt er en del traditionelle arrangementer såsom mindegudstjeneste og kransenedlægning den 4. maj i Skt. Mikkels Kirke i Slagelse, Picnic-koncerter, Sankt Hans fest  i Slagelse, Julekoncert den 1. søndag i advent i Musikstalden på Grønnegade Kaserne i Næstved, Julekoncert på Antvorskov Kaserne den sidste torsdag inden jul, samt diverse soldaterforeningers jubilarstæv­ner.

Hvert år den sidste torsdag i april afholder Musikkorpset forårskoncert i teatersalen på Antvorskov Kaserne, dette er et arrangement, der normalt trækker 300 - 400 tilhørere.

Musikkorps Vestsjællands dirigent er Kristjan Berger. Han startede sin musikalske løbebane i 1990 i Prins Jørgens Garde. Han har studeret euphonium i 7 år på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, først 5 år med afsluttende diplom eksamen i 2007 og derefter 2 år på solist klassen, med afsluttende debut koncert den 19. maj 2010.
Kristjan underviser på flere musikskoler og har assisteret blandt andet Prinsens Musikkorps i Skive og Forsvarets Musikkorps Nord i Norge.

Vi har i Musikkorps Vestsjælland altid plads til flere musikere. Det er gratis at spille i orkesteret. Der stilles blot nogle få krav: Du skal kunne læse noder - har eller har haft rutine på enten messinginstrument eller slagtøj, og der skal kunne indgåes en kontrakt med Hjemmeværnet.

Kontakt musikkorpset chef Rikke Bentzen, tlf. 6130 1464 eller via mail på muhvkvsj-kc@hjv.dk
 
Bliv frivillig lille.png 
 
 
 

 Lokale nyheder

 OE Oversigt

 MUHVK Vestsjælland

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring