Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Bornholm

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 
Politihjemmeværnets vigtigste opgave er at støtte politiet i ekstraordinære og mandskabskrævende situationer – lige fra bevogtning af ulykkessteder til evakueringer, trafikreguleringer og eftersøgninger.
 
Medlemmer af politihjemmeværnet får samme grunduddannelse som andre hjemmeværnssoldater, men derudover får du også en politifunktionsuddannelse, der gennemføres af politifolk.  
Uddannelsen gør dig i stand til at støtte Politiet og herved hjælpe det danske samfund – hurtigt, effektivt og kompetent. Politiet anerkender i højeste grad denne indsats. Politihjemmeværnet er for dig, der gerne vil gøre en forskel. For dig der har overskud til at hjælpe andre og som også har mod på at tage ansvar i vanskelige situationer.
Hvis du vil gøre en særlig indsats, få en attraktiv uddannelse og opleve udfordringer og godt kammeratskab, så er Politihjemmeværnskompagni Bornholm noget for dig .

Sådan kommer du i gang

Har du viljen og evnerne til at gøre en forskel?
 
Så har vi masser at tilbyde dig!
 
Se mere på vistillerop.dk​ 


 Nyheder

Der er i øjeblikket ingen resultater.

 

 Nyheder fra Det Bornholmske Hjemmeværn

 

 OE Oversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring