Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Opdatering SOMMERSKOLE 2021

Grundet forsigtighedsprincippet prioriterer Hjemmeværnsskolen hensynet til vores kursister og deres familier og vil derfor ikke risikere, at du/i udsættes for unødigt smittefare.

06-05-2021

Derfor gennemføres Sommerkursus og Uddannelsesuge ikke, men som erstatning udbydes en lang række operativt, efterspurgte uddannelser i uge 27 og 28, der er udvalgt for at løsne op for det pres, der kan komme i efteråret pga. tidligere corona-aflysninger.

Det er vigtigt at pointere, at der bliver tale om to uger, hvor vi kører uddannelser, som (corona)vanligt med restriktioner, sociale bobler osv., så du har derfor ikke mulighed for at medbringe din familie.  

Er du kursist eller instruktør på de kurser, der gennemføres i uge 27 eller 28, er du fortsat tilmeldt.

Vi gennemfører følgende kurser: 

Nymindegab (uge 27)Slipshav​​n (uge 28)
Forsvarets vedligeholdende førstehjælpsuddannelse
Militærkommunikation MFP
Patruljespecialistkursus 1 (TSE)Befalingsmandskursus MFP
Sundheds- og træningsvejlederuddannelseMaritim havnebevogtning MFP
Conduct After Capture, NIV ADuelighedsbevis Modul 1 og 2
IldmarkeringskursusNavigationskursus 1
Grundlæggende Instruktørkursus*Speedbådscertifikat
Ledelse, OFF, Ledelse af ledereDæksgast
Videregående Instruktørkursus*Gummibådsfører
Informationskursus 


Er du allerede tilmeldt et eller flere af kurserne via din tilmelding til Sommerkursus eller Uddannelsesuge, er din tilmelding flyttet over på "det nye kursus", og du skal derfor ikke foretage dig yderligere. Er dit kursus via din tilmelding til Sommerkursus eller Uddannelsesuge blevet aflyst, kan du tilmelde dig et nyt kursus i uge 27 eller uge 28 på HJV.DK.

Kurserne er tilgængelige på HJV.DK. Tilmeldingsfristen er 17. MAJ.

Har du spørgsmål til uge 27, skal du kontakte Hjemmeværnsskolen på tlf.: 7282 0500. Har du derimod spørgsmål til uge 28, skal du kontakte Slipshavn på tlf.: 7282 0590.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring