Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagni skydning 1 2015

Kompagniets første skydning er gennemført.

25-04-2015

​Kompagniets var lørdag den 25. april, taget til den civile Skallebølle skydebane, for at gennefører årets første kompagni skydning.

13 Soldater var mødt frem til en hyggelig dag på skydebanen, hvor de blev budt velkommen af Kommandobefalingsmand Dennis Pennerup, som havde planlagt skydningen. Han overdrog styrken til kompagniets nye Skydelærer Søren Skovmand, som havde planlagt selve skydningen og stod for gennemførslen.

Der blev øvet liggende, knælende og stående skyddestilling, der blev gennemført kontrolskydning, som skal beståes hvis soldaten skal anvendes til vagttjeneste.
Der var nogle udfordringer på den civile skydebane som vi havde lånt, så der var ikke så mange der bestod, men alle fik skudt og trænet skydestillinger.De soldater som ikke skød, øvede våbenbetjening samt adskillelse af våbnet.Alle havde en super god dag på skydebanen og var klar til at komme næste gang, hvor vi håber at kunne bruge Hjemmeværnets skydebane i Aborg, som er under renovering.

 

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring