Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Lillebælt Halvmarathon 2014

Årets halvmarathon er veloverstået i god ro og orden, vi havde ingen problemer med at styre trafikken, men det er jo også blevet en rutine for os og byen.

03-05-2014
Dette års halvmarathon gik helt efter planen. Ruten fik vi lukket for trafik samt lukket den gamle bro, alt gik helt uden problemer, der blev også oprette en sluse ved Karoline, således at vi kunne få biler igennem løbet, her gik alt også efter planen.

Vi havde i år valgt at sende et team ud til motorvejen ved Middelfart, da der her er meget vejarbejde, både på broen og motorvejen samt ved til og fra kørsel, yderlig var området dårligt skiltet.

Det var sket en ulykke på motorvejen fra Odense, som lukkede motorvejen, derfor kørte vi ud til området omkring middagstid, for at hjælpe bilisterne. Der kom meget trafik via landevejen fra Odense, som skulle på motorvejen ved Middelfart og der var meget trafik, som ville ind til Middelfart fra Jylland, dette gav kø på Vandværksvej og i perioder også på motorvejen mod Jylland, vi iværksatte hurtigt trafik regulering i området og fik trafikken til at kører.

Sidste på eftermiddagen opstod der igen massiv trafik i området, og vi iværksatte igen trafikregulering, der var utrolig mange biler i området, vi blev først færdige med trafik reguleringen først på aftenen.

Ved middagstid oplevede vi svage dytte koncerter, som er meget normalt, med ved eftermiddagstid oplevede vi vink og ”thumbs up”, fra de mange biler som kørte igennem vores trafikregulering. Dette var en positiv oplevelse som vi ikke havde for 5-6 år siden.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring