Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Rock under Broen 2014

Årets Rock under broen er vel overstået, vejret i år var super godt, og der var mange glade gæster. Alt gik efter planen og i ro og mag.

15-06-2014

Vi gentog sidste års opsætning med at lukke Strandvejen for trafik forbi koncert området, vi havde dog i år en post ekstra, da koncertpladsen var vendt så backstages lå mod Middelfart, det betød at al trafik til dette område skulle ind via Skovsvinget, her havde vi sat en post til at kontrollerer de køretøjer.

Vejret viste sig fra sin flotte side med masser af sol, svag vind og omkring 20  grader. Der var omkring 13000 gæster til årets R.U.B. som var mødt med festlig stemning. Der var god fest stemning på koncertpladsen samt på Strandvejen.

Vi havde alle en god dag med en jævn trafik, som fulgte vores anvisninger. vores kørende patrulje mødte også kun få problemer i området.

Vi havde igen i år, opbygget vores pause område, ved vores kompagni lokaler ved Rolund, som igen var et godt sted at spise mv. vi havde også muligheden for at opholde os i området bag sanitets området, hvor vi kunne kigge ind over pladsen mv.

Meldingen ved afslutningen, fra alle poster var at dagen var gået godt og der havde ikke været de store problemer, alle havde en god dag og vi er klar igen næste år.

Foto: Rock under Broen

​ 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring