Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Næstved

​​
 
 
Politihjemmeværnskompagni Næstved

Politihjemmeværnets frivillige medlemmer er særlig uddannet i at støtte Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.

Alle medlemmer af politihjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med hærens basisuddannelse. Efterfølgende har medlemmerne været på politifunktions kurser, før de bliver sendt ud på opgaver på egen hånd.

Opgaverne er alt lige fra almindelig trafikregulering, afspærring af gerningssted, katastrofehjælp og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder og installationer.
POHVK-banner.png 
Politihjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som blandt andet skal udsendes til internationale opgaver. 


Bliv frivillig
 
Politihjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
Er det noget for dig?  

button_bliv-frivillig.png
Kontakt os hvis du vil høre mere


 Billedgalleri

 OE Oversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring