Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Så er opstillingen ved at være på plads.

Nytårsparole 2015

Så fik vi årets nytårsparole overstået i godt vejr, ihvertfald tørt imens vi fik billedet taget.

05-01-2015

Så fik vi startet på 2015, med vores nytårsparole. Der var i alt 30 der havde valgt at deltage i parolen. Politiet var repræsenteret ved Dorte Lundberg Jeppesen fra OPA samt Bjørn "Betjent" fra lokalpoliti Varde. Parolen startede som vanligt med opstilling udenfor og et billed af paraden med vores fane tilstede. Herefter gik vi indenfor i den varme kaffestue og begyndte selve parolen. KC John Samuelsen bød velkommen og efterfølgende holdt tale omkring året der svandt og hvad der nu sker i 2015. Herfter var det Dorte Lundberg Jeppesen som tog ordet og takkede på politiets og OPA's vegne for vores indsats i 2014. Igen fik vi ros for vores arbejde og med håbet om at det fortsætter i 2015 med masser af opgaver og masser af flot gennemførte opgave også i 2015. De officielle taler blev afsluttet med en takketale fra vores Bjørn "Betjent", som på lokalpoliti Varde takkede for støtten i 2014.

Der blev uddelt diplom for "årets menig" samt "årets BM'er". Årets menig blev Preben Thomas Emil Thomassen. Årets BM'er blev Peter Andreas Rechnagel.
Efter de officielle taler, fik MG Michael Nissen ordet, som takkede for den modtagelse han havde fået i kompagniet, efter i en tid at have været en rundtur i HVK Billund. Preben Thomas Emil Thommasen var den sidste taler. Han takkede for at blive årets menig samt takkede for vores forståelse for den sygdomsperiode han havde været i.

Alt i alt en god parole, hvor mange fik en god sludder om forskellige oplevelser i 2014. Vores personel fra Varde området, var den eneste gruppe der var repræsenteret samlet. Alle i gruppen deltog i parolen. Så flot gjort.

Vi var som sagt ikke så mange, når man ser på at vi er tæt ved de 70 aktive. Derfor er ønsket da også at mange flere deltager og tager tiden til det i 2015. Distriktet valgte ikke at have en repræsentant til stede, da de alle var optaget. Vi håber vi kan lokke dem nordpå i 2015.


 

Ellers godt nytår til alle i kompagniet, med øsnket om at vi ses i 2015 til alle vores kompagniaftener og opgaver samt uddannelsesaftenerne/dage.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring