Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Taktisk træner 2017

Taktisk Træner 2017 for TAKLE afholdt på Veldbækvej

19-02-2017
TAKTISK TRÆNER 2017
Taktisk træner 2017 blev gennemført søndag d. 19. februar i vores lokaler på Veldbækvej. 3 TAKLE skulle igennem en træner hvor de blev udfordret i blandt andet at fastholde en opgave samtidig med at de fik en uvarslet opgave fra vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands politi. Ud over de 3 TAKLE havde de mulighed for at få støtte fra FSBM med materiel og radioer. De 3 TAKLE var Dorthe Kristensen, Benny Bagger Julius samt Hans Ole Fyhn Brink. De skulle tilsammen løse det som TAKLE.Dagen startede med at de som TAKLE var på en ganske almindelig varslet cykelløb i det nordlige Esbjerg. Efter et stykke tid, var vagthavende der så i telefonen, hvor han skulle bruge hjælp til afspærring ved fund af fyrværkeri på Randersvej.
På grund af ustabilitet valgte de at trække sig og udvide afspærringen til 200 meter omkring stedet. Dette gjorde at TAKLE nu skulle bruge flere folk og finde ud af hvor de nu skulle have afspærringen samt også forholde sig til blandt andet slukningstog, ambulancer og opmarchområde. De skulle også foretage evakuering af området.
Alle 3 TAKLE gjorde deres bedste for at få det hele til at gå op og de gjorde det godt. Så med en masse opfriskning og nye input blev de færdig med dagens træner. Næste gang og det ville de faktisk gerne have skulle der indgå KDODEL som fik chancen for at vise hvad de kan med at få det hele til at kører, så det er næste projekt hvor TAKLE/Fører bliver dem der spiller ind til KDODEL med FSBM, SIGBM, KDOBM, KDODF. De skal også have muligheden for at vise hvad de kan som en enhed.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring