Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Signaløvelse og opgave i Vrøgum

Så fik vi afviklet vores årlige signaløvelse med test af alle typer materiel.

06-03-2017
Lørdag og søndag havde vi opgave i Vrøgum i forbindelse med afviklingen af et løb med Dansk Polarhunde Klub. De havde som tidligere år løb i området ved Vrøgum Plantage. Vi tager hvert år ud til denne opgave og hjælper dem på forskellige poster og dermed får afprøvet vores kunnen i radiokommunikation samt materiel. I år afprøvede vi SPR radioerne med tilhørende booster og antenne til vores pumpe antenne og opsætning af denne. Alle tog deres tørn med at få den store antenne sat op og tilsluttet til boosteren. Vi havde SINE radioer med ud som en sikkerhede, hvis SPR ikke kunne bruges. Men det kunne i næsten hele området på nær 1 post som så havde kontakt via SINE.
Et par gode dage hvor det stod på tørvejr om lørdagen, men om søndagen ville vejrguderne noget andet og det blev en meget våd dag for posterne. KST var oprette i skydehuset hvor alle meldinger gik ind og blev modtaget. Vi fandt ud af at alt virkede som det skulle og kommuniktionen var i top. Så vi tager en omgang til næste år.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring