Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​

Nytårsparole 2016

Så havde kompagniet sin årlige nytårsparole. Godt fremmøde og et par gode timer.

11-01-2016
Så fik vi afholdt vores årlige nytårsparole. Igen i år var der mødt rigtig mange op til parolen. Der var mødt personel op fra vores reserve. Det er dejligt at se, at de stadig holder fast, men ikke møder op så meget som mange måske gerne ville. Desuden var der mange af de nye i kompagniet, som ved denne lejlighed fik lov at hilse på mange som de endnu ikke have mødt. Der var fremmødt ca. 35, så et rigtig godt fremmøde. KC John samuelsen startede med at byde velkommen og herefter holdt han sin KC tale, hvor han både fra ham selv men også fra politiet kun havde rosende ord for vores indsats og arbejde i 2015.
Politiet var repræsenteret ved Bjørn Pedersen fra lokalpoliti Varde samt Dorte Lundberg Jeppesen fra OPA. Begge havde også rosende ord for vores indsats i 2015. De pegede på at vi altid kunne stille til både de varslede opgaver, men så snadelig også til de uvarslede opgaver. Uanset vejrlige, så stod vi der og var klar.
Der blev bagefter serveret kaffe, The og vand samt et mindre traktement.
Herfra skal også lyde en stor tak for fremmødet ved parolen 2015.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring