Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

2 Politideling

​​​2. Politideling

Vi er en politideling der pt. består af 2 grupper og 1 deltrop - ialt 18 M/K. Vi har et ansvarsområde, der går fra Skagen til Dronninglund svarede til den gamle politikreds Frederikshavn. I den daglige virke er vi en bevogtningsdeling, men har politiet brug for vores hjælp er vi altid klar. Vores opgave er at hjælpe Nordjyllands Politi med at løse deres opgaver. Man kan sige at vi er politiets ekstra hænder. De opgaver vi hjælper med er lige fra trafikregulering, adgangskontrol, bevogtning af gerningssteder, eftersøgning, afsøgning og mange flere opgaver.
Delingen holder oftest til på Frederikshavn politigård, da vi næsten alle kommer fra Frederikshavn/Sæby område. Men vores kompagnilokaler ligger på Åstrupvej 202, 9800 Hjørring. Her er vi sammen yderligere 2 delinger som vi også samarbejder med.Vi holder delingsmøde ca. en gang om måneden, hvor der er uddannelse/kammeratlig hygge.
Delingen har nogle værdier som vi sætter højt så som:
·         loyalitet
·         ærlighed
·         punktlighed
·         Og korrekt optræden.
Når vi har sagt JA til at løse en opgave – så løser vi den også. Vi melder ikke fra blot forbi vejret ikke viser sig fra sin bedste side eller vi hellere vil til stranden. Nordjyllands Politi skal kunne regne med os.
Har du brug yderlige oplysninger kan vi kontaktes pr. mail pohvkven-podf2@hjv.dk

 

 Billedgalleri

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring