Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Selvom Landsøvelsen 2016 blot er få timer ung, summer det af liv på Gammel Havn i Fredericia.

Landsøvelsen i gang

Imens at resten af Virksomhedshjemmeværnet (VHV) er i gang med oprettelse af bevogtningen på Banegården, skydning og Førstehjælp, har INFO-ELM fra VHV indtaget deres stilling på Gammel Havn i Fredericia.

04-06-2016

Marinehjemmeværnet har lagt til havn med skibe hvor der tydeligt kan mærkes at der ventes på ankomsten af Kongeskibet Dannebrog med H.M. Dronning Margrethe ombord.

Efter over 10 måneders planlægning skydes Landsøvelsen 2016 i gang, hvor der for Virksomhedshjemmeværnet er lagt op til en masse oplevelser der gerne skulle indtage en permanent plads i hukommelsen for de deltagende parter.

Til at sprede budskabet om Virksomhedshjemmeværnet, har INFO-ELM nu fået oprettet en stand nede i Presseinformationscenteret, hvortil at mennesker både ude fra det civile liv, og Hjemmeværnskollegaer der ikke nødvendigvis kender til Virksomhedshjemmeværnet, kan få mulighed for at få informationer om hvad VHV er.

Hen ad dagen som øvelsen skrider frem, vil INFO-ELM forsøge at opfylde forskellige opgaver;

- At dække øvelsen og lægge Nyheder op på HJV.dk i de respektive enheder

- Bemande informationsstanden i PIC'en (Presseinformationscenteret).

Til jer der i skrivende stund er i gang med øvelsen, og jer der sidder derhjemme og vil følge med i hvad jeres kollegaer fortager sig, håber vi herfra at alle får en rigtig god weekend/øvelse.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring