Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

uddannelse for Bornholms Politi

Torsdag den 22. september 2016 gennemførte HVF471 uddannelse for Bornholms Politi’s Maritime Indsatsgruppe (MIG).

04-10-2016


Da MIG ofte er den første myndighed på stedet i forbindelse med en skibskollision, grundstødning eller anden søulykke her i området omkring Bornholm, er der et stort behov for specialviden hos de politifolk der indgår i gruppen. Derfor havde de bedt HVF471 bistå med maritim viden og uddannelse indenfor følgende hovedpunkter:
 
  • Overordnet gennemgang af instrumenteringen.
  • Typiske fejl ifm. justering og betjening.
  • Overordnet bevissikring.
  • Broorganisation og vagthold i skibe (STCW)
  • Skibscertifikater.
 
Det blev til et specialsammensat program ombord på MHV903 HJORTØ, POUL ANKER og VILLUM CLAUSEN, af ca. 4½ times varighed for, at synliggøre de forskelle der kan være ombord på de forskellige enheder. Uddannelsen blev krydret med erfaringer fra både tjenesten i Marinehjemmeværnet, Søværnet og den civile handelsflåde.
 
Efter endt uddannelse og spørgetid takkede politiet for indsatsen, og udtrykte stort ønske om udvidet samarbejde omkring deres uddannelse og træning, i det maritime miljø, i fremtiden.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring