Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnets Dag

Lørdag den 6. maj indtog Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland Hillerød centrum for at demonstrerer overfor den nordsjællandske befolkning, at de fortsat kan regne med et Hjemmeværn i Nordsjælland, der træder frem, hvor andre viger tilbage.

31-05-2017


Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjællands militære enheder var tilstede både på Torvet, i Slotsarkaderne og på Posen samt i Slotsgade for at vise hvad et aktivt og moderne Hjemmeværn kan løse af opgaver.


På Torvet kunne befolkningen tale med soldaterne og se demonstration af RYDASS løsning af bortsprængning af genstand.
 

I Slotsarkadernde kunne der opleves demonstration af førstehjælp ved hjertestop og man kunne smage på forsvarets  feltrationer.
 
På Posen blev der forevist opgaveløsning i kamp mellem infanteri og motoriseret overvågning samt demonstration af hundetjenesten i Hjemmeværnet.
 
Alle 3 lokationer blev bundet sammen af et marcherende tambourkorps og såvel gående som kørende "sociale patruljer".
 



Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland fik helt sikkert vist den nordsjællandske befolkning, at de har et modernet og effektivt Hjemmeværn til rådighed og melder allerede nu klar til Hjemmeværnets Dag i 2018 et sted i Nordsjælland.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring