Topbanner

Nyhed

​En stolt 25 årstegns modtager

5-maj i telt

Fra "turbinehaller" til telt på HG 22 med forplejningsgruppe.

05-05-2017

Års- og fortjensttegn ved HJV i Østjylland bliv i år gennemført på distriktets adresse i Brabrand. Grundet de mange deltagere så var P-pladsen inddraget til telt med cafeborde foran og musikkorpset modtog gæsterne ved porten.

Vi (HVKODR) er meget stolte over at Olaf Andreas Gøricke ville modtage sit tegn ved dette arrangement - selvom han var på en kraftig pencillinkur.


Distriktchef MJ Finn Jensen dekorerer her Olaf Andreas Gøricke.

Olaf er lige blevet aktiv og nu klar til at give den "lidt gas" igen.

Under spisningen blev der talt om flere muligheder og POGRP var et godt bud, men Olaf har også næringsbeviset - så måske vi har en ny forplejningsleder?

Det går dog nok lidt tid inden vi kan lave en trerettes menu til omkring 100 person - fra bunden, som HVK Hvidsten lavede til alles tilfredshed.

Sammen med tegn og diplom blev der også uddelt blomster - som nok bliver videregive "derhjemme".

 

 

 

Efter alle tegn var uddelt med behørige ord, så blev de to første retter serveret - kun afbrudt af en fællessang. Kl. 2015 gik den kommitterede for HJV på talerstolen som aften hovedtaler. Det var oprindelig Nickolaj Vammen der skulle holde talen, men han skulle en tur til Frankrig.

Kl. 2036 blev frihedsbudskabet fra den 4 maj kl. 2036 afspillet.

Aftenen før var der lys i vores lokaler.

Dette syn den 4. maj og oplevelsen den 5. maj, fik KC til at tænke - "Kunne vi i HVKODR ikke lave en tradition, hvor dem der vil - samles i KMP-lokalerne og evt. støtte lokale befrielses-arrangementer i Odder, og støtte op omkring tegnsuddeling den 5. maj ved HDEJY". For de der er forhindret den 5. maj, vil der være to lejligheder ved KMP. (Ved sommerafslutningen eller nytårsparolen).

 

Tænk over det - og give din mening tilkende fx via KMP-rådet.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224