Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Vel gennemførte førstehjælpskurser i Virksomhedshjemmeværnskompagni Sjælland

I denne weekend har Virksomhedshjemmeværnskompagni Sjælland afholdt hele 2 førstehjælpsuddannelser.

11-02-2024Førstehjælpsuddannelse er meget efterspurgt af alle i hjemmeværnet både fordi det i al almindelighed giver mening at kunne yde førstehjælp og også fordi vi i Hjemmeværnet stiller det som et krav, at man altid har en opdateret førstehjælpsuddannelse.

Førstehjælp er vigtigt fordi vi i Hjemmeværnet skal kunne træde til i tilfælde af nationale kriser og katastrofer, hvor det at kunne yde førstehjælp kan være en afgørende faktor.

 Alle hjemmeværnsfolk skal  hvert andet år gennemføre et 6 timers vedligeholdende førstehjælpskursus, som er vedligeholdese af det komplette 32 timers førstehjælpsuddannelse, som man gennefører i forbindelse med grunduddannelsen.

På det vedligeholdende kursus kommer man bl.a. igennem førstehjælpens hovedpunkter og førstehjælpens ABC samt håndtering af de forskellige kategorier af førstehjælp herunder håndtering af kraftige blødinger og ikke mindst Hjerte-Lunge-Redning, HLR.


Selvom det var virksomhedshjemmeværnskompagniet der gennemførte kurset var der også deltagere fra andre kompagnier og også fra Marinehjemmeværnet. Det giver god mulighed for at møde andre end dem man plejer og få dyrket fællesskabet på tværs.

Hærhjemmeværnet Københavns Vestegn er en militær beredskabsorganisation, bygget på frivilligt arbejde og kendetegnet ved evnen til at stille op i kritiske situationer, vi passer på Danmark, og det har vi gjort i mange år.

​​DET BEREDSKAB DANMARK SKAL BRUGE I MORGEN, LAVER VI I DAG

Har det fanget din interesse og vil du gerne høre mere om Hjemmeværnet, så gå ind på www.finddithjv.dk

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring