Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Vi inspicerer for at skabe forudsætninger for opstilling og uddannelse

Her i oktober har vi i Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn afholdt inspektion af et hjemmeværnskompagni.

18-10-2023

​​Alle hjemmeværnskompagnier bliver løbende inspiceret, så det gennem inspektion tilsikres at skabe de bedste forudsætninger for at opstille og uddanne hjemmeværnssoldater til at være beredskabsklare.



Inspektionen gennemføres som en række tjeks af et kompagnies nøglefunktioner som skal være med til at sikre at et kompagni kan fungere. Hvis alle funktioner i et kompagni fungerer er det med til at sikre, at delingerne kan løse de opgaver, som vi i Hjemmeværnet forventes at kunne løse i forbindelse med en indsættelse.

Vi er bredt forankret fordi vi som en integreret del af det nationale beredskab skal arbejde tæt sammen med andre myndigheder for at sikre den bedst mulige beskyttelse af Danmark uanset hvilket scenarie der måtte udspille sig.

Derfor træner vi i mange forskellige discipliner og sammenhænge, så vi altid er beredskabsklar. Hjemmeværnet er bygget på frivilligt arbejde og kendetegnet ved evnen til at stille op i kritiske situationer, vi passer på Danmark, og det har vi gjort i mange år. ​

DET BEREDSKAB DANMARK SKAL BRUGE I MORGEN, LAVER VI I DAG​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring