Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hædersgave til 3 frivillige Hjemmeværnssoldater fra Københavns Vestegn

Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegns første nøglepersonelseminar i år fik en lidt anderledes opstart denne gang. Næstformanden for Hjemmeværnsfonden var nemlig mødt op for at uddele hædersgaver til 3 frivillige hjemmeværnssoldater.

27-04-2023

​​

Hjemmeværnsfonden, som har den kommitteret for Hjemmeværnet, Torsten Schack Pedersen, som formand yder hædersgaver til hjemmeværnssoldater som anerkendelse for fortjenstfuld gerning i hjemmeværnets tjeneste.

De tre hædersmodtagere er:

Menig Flemming Erik Højhus for sit store engagement som tidligere logistikspecialist og nu med forplejningstjeneste,

Premierløjtnant Lennart Søby for sin forbilledlige indsats inden for informatiktjeneste med mange forslag til tiltag og forbedringer og

Løjtnant Michael Peter Nielsen for sit virke gennem 30 år som distriktets faneløjtnant i forbindelse med ceremonier og højtideligheder.


Overrækkelsen fandt sted foran alt nøglepersonellet ved distriktet til stor applaus og som en stor overraskelse for hædersmodtagerne.

Distriktet ønsker Flemming, Lennart og Michael Peter tillykke med hædersbevisningen.


Det beredskab Danmark skal bruge i morgen, laver vi i dag


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring