Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Drømmer du om at skabe den bedste uddannelse for bevogtningen?

Stillingsopslag DF BEVDEL

Drømmer du om at skabe den bedste bevogtningsuddannelse for BEVDEL i HVE274?

Sidder du med en lille delingsføre i maven, så er det nu du skal tage chancen og søge stillngen.

25-02-2023

Er du en befalingsmand der brænder for at arbejde med uddannelse, der har afsæt i den virkelighed som vi møder som hjemmeværnssoldat i opgaver og indsættelser, er det nu du har muligheden for at blive en del af en ung enhed der har fokus på kvalitet og udvikling af uddannelse og personel. 

Om os 

HVE274 er en ung enhed i fl yvehjemmeværnet, bestående af ca 50 aktive. Vi er primært beliggende på FSN Tirstrup på Djursland, samt lokaler i Horsens. Vores opgaver ligger primært i støtte flyvevåbnet i at bevogte og sikre de 3 fl yvestationer i Jylland, samt diverse civil lufthavne. Delinger i vores enhed er BEVDEL, SECFOR, der udover har vi BEVASS og HUFØ. Udover støtte til flyvestationer og lufthavne, kan vi indsættes til bevogtning af fly og helikoptere under flyvestationen. Derudover er der mulighed for at deltage i indsættelser over hele landet, samt hjælp f yvevåbnet med deres uddannelser. 

HVE274 er en enhed i udvikling, hvor vi i 2023 har stort fokus på at uddanne både nuværende BM, samt BM føl. Derudover i gang med en omstrukturering af arbejdsgange internt i enheden, der har til mål at højne kvaliteten uddannelse og føre virket i enheden.                                                    I HVE274 har vi derudover del i et projekt under FHV og HVS hvor vi i UAFD gennemføre weekendbaseret hjemmeværnets HGU intro, geværskytteuddannelse samt Guardex. Dette projekt kører frem til og med 2027. Uddannelsen tilbydes til soldater i hele hjemmeværnet og er med til at udvikle og træne de befalingsmænd i UADF der har interesse i at undervise på skytteuddannelsen.

Om stillingen 

Som delingsfører i HVE274, har du ansvar for at udvikle, uddanne og træne personel i bevogtnings delingen, i de bevogtnings opgaver som bevogtningen kan møde i fl yvehjemmeværnet. Dine opgaver vil indeholde bl.a.: 

• Forestå og planlægge uddannelse for bevogtningen, samt deltage og støtte i uddannelse i underafdelingen. 

 • Være til rådighed i både planlagte og akutte indsættelser. • Udvikle både erfarne og nye befalingsmænd i delingen. 

• Deltager i eskadrillens og distriktets mødevirksomhed jf. enhedens og myndighedernes godkendte aktivitetsoversigter. 

• Er ansvarlig for information om eskadrillens prioriterede aktiviteter til delingen. 

• Er ansvarlig for kontakt til direkte underlagt personel op til aktiviteterne. 

• Holde aktiviteter for delingen opdateret, herunder at aktiviteter I vides muligt omfang skal være q givende. 

Bevogtningsdelingen består af 1 fuldt grunduddannet gruppe, derudover en 1 uddannelsesgruppe. Der er årligt tilgang af nyuddannet hjemmeværns soldater til BEVDEL, samt tidligere soldater fra forsvaret der skal have genopfrisket deres færdigheder. Derfor skal man være indstillet på at arbejde i en deling, der skal kunne rumme soldater i forskellige stadier af deres virke. Derudover ligger der en stor opgave i uddannelse af BM føl, samt videreuddanne nuværende BM. 

Om dig 

Du skal som minimum have GFK, og ved ansættelse udfærdiges en uddannelsesplan til DF, såfremt denne ikke haves. Have interesse for at dygtiggøre og videreudvikle dit føre og instruktørvirke. Herunder have interesse i at anvende scenariebaseret undervisning, co-operative learning og fl ipped learning. Trives med at arbejde med mennesker, i alle aldre og baggrunde. Være del af et uddannelsesteam, der arbejder på tværs af delingerne. Have interesse for at planlægge og deltage i øvelser, både i egen enhed, men også på distrikts niveau.

Fakta

Ansøgningsfrist

d. 1 April 2023, kl. 20.00


Samtaler afholdes

d. 5 April 2023, på FSN Tirstrup

Vedhæftede filer

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring