Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Gruppeføre til uddannelsesgruppe i BEVDEL

Drømmer du om at kunne forme og danne, den helt nye hjemmeværnssoldat? Her har du en unik mulighed for være med til at skabe rammerne for ikke blot den bedste grunduddannelse på UAFD niveau, men også på FHV niveau.

21-01-2024

​​​​Er du en befalingsmand der brænder for at arbejde med uddannelse, der har afsæt i den virkelighed som vi møder som hjemmeværnssoldat i opgaver og indsættelser, er det nu du har muligheden for at blive en del af en ung enhed der har fokus på kvalitet og udvikling af uddannelse og personel.


Om os
HVE274 er en dynamisk og ung enhed i Flyvehjemmeværnet med omkring 50 aktive medlemmer. Vores primære base er Flyvestation Tirstrup på Djursland, suppleret med faciliteter i Horsens. Vi fokuserer på at støtte Flyvevåbnet i sikring og bevogtning af Jyllands tre flyvestationer og diverse civile lufthavne. Vores enhed omfatter specialiserede delinger som BEVDEL og SECFOR, samt BEVASS og HUFØ. Vores rolle strækker sig ud over flyvestationer og lufthavne; vi udfører også bevogtning af fly og helikoptere ved flyvestationerne. Vi støtter FHV ved indsættelser i hele Danmark og understøtter Flyvevåbnets uddannelser. I 2024 er HVE274 i en intensiv udviklingsfase, med særlig vægt på uddannelse af både nuværende og kommende BM'er (befalingsmænd). Vi arbejder også på at omstrukturere vores interne processer for at forbedre kvaliteten af vores uddannelse og operationelle effektivitet. Desuden afholder enheden weekendbaseret geværskytteuddannelse og Guardex for FHV. Dette projekt bidrager til at udvikle og træne de befalingsmænd i UADF, som ønsker at undervise i skytteuddannelsen.

Om Stillingen: 

Er du passioneret omkring uddannelse og udvikling af nye soldater? Vi søger en dedikeret
Gruppefører til at lede en uddannelsesgruppe for nye hjemmeværnssoldater gennem deres
grunduddannelse. Denne rolle er perfekt for en person, der ønsker at gøre en forskel i nye soldaters første skridt i deres militære karriere, ved at give dem de nødvendige færdigheder og viden.

Dine Ansvarsområder:

  • Ledelse af en uddannelsesgruppe bestående af helt nye hjemmeværnssoldate.
  • Planlægning og gennemførelse af grunduddannelsesprogrammer, der sikrer soldaternes forståelse af militære grundprincipper og færdigheder.
  • Overvågning og evaluering af soldaternes fremskridt, sikre deres klarhed over og overholdelse af militære standarder og procedurer.
  • Sikre et støttende og motiverende læringsmiljø, der fremmer teamånd og personlig udvikling.
  • Samordning med andre instruktører og militært personale for at sikre en sammenhængende og omfattende uddannelse.
Kvalifikationer:

  • Uddannet gruppefører med en stærk interesse i at arbejde med ledelse og uddannelse.
  • Instruktøruddannelse, eller villighed til at påbegynde denne.
  • Erfaring med eller interesse for MBTI og dens anvendelse i en uddannelseskontekst.
  • Evne til at inspirere, motivere og støtte nye soldater gennem deres uddannelse.
  • Stærke kommunikative evner og evne til at tilpasse undervisningsmetoder til forskellige læringsstile.
Hvad tilbyder vi:

  • En mulighed for at forme fremtidens hjemmeværnssoldater og gøre en reel forskel i deres karriere.
  • En dynamisk og udfordrende rolle i et støttende miljø.
  • Personlig og professionel udvikling med løbende efteruddannelse.



Fakta

​Der afholdes samtaler løbende.

Ansøgningsfrist d. 15/2 2024


Ansøgning skal ske til: hve274@hjv.dk

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring