Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Selv to kommende uddannelsesgaster, var ivrige deltager på aktiviteten.

Våbenhåndtering

Super tilslutning til våbenhåndtering den 19. 10. Især de nyeste medlemmer i flotillen søger til aktiviteten.

20-10-2022

​​​En glad, tilfreds og lettere brugt skydelærer, fortæller at der ikke kun er lavet deltagerrekord onsdag den 19.10 til våbenhåndtering, men at hovedparten af deltagerne er vores nyeste medlemmer i flotillen. Selv to kommende uddannelsesgaster (kim og Line, der endnu ikke har modtaget MA. NR.) var ivrige deltager på aktiviteten. Antallet gjorde, at det lokale vi normalt opholder os i, havde nået dets kapacitet. Kommer fremtidige antal til, at blive større skal der udtænkes en plan, for en anden lokation. Men det skal der nok findes en løsning på.

​Aftenens program var med fokus på adskillelse, og samling af våben, efterfulgt af indøvelse af hastigt og taktisk magasin skift.

Det pæne antal og kendsgerningen at næsten alle, deltagere befandt sig på hvert deres plan for kunnen og viden eller mangel på samme. Da skydelæren indså dette, blev den laveste fælles nævner anvendt, og øvelsen gik herfra effektivt frem.

Med et tilfreds smil om munden, kunne skydelæren sig ind i messen, til den afsluttende kop kaffe og hyggesnak.

Igen en super aften med nye og "gamle" kollegaer fra HVF 137. Godt gået manne.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring