Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Den nye STAB

​Den nye STAB fra venstre mod højre:​​ OPO Thomas Knudsen, UDSTOF Marianne Hartmeyer, NK Jørn Hartmeyer og FH Thomas Pulawski

Chefskifte i flotille 241

Onsdag 1. maj skiftede chefposten hænder i flotille 241

01-05-2019

​​Chefer.jpg​​​​​​​​​​​​1. maj, der nok er mest kendt som arbejdernes kampdag, blev i HVF 241 brugt til at skifte ud på chefposten.

Chefen for Marinehjemmeværnet, Kommandør Henrik Holk Rasmussen lagde vejen forbi MHV 801 Aldebaran, hvor han ved en mindre sammenkomst foretog den formelle handling, hvor NK Thomas Pulawski som ny mand ved roret har overtaget efter Torben skotte.

Oprindeligt var det planlagt at skiftet først skulle ske den 1. juli 2019, men i fælles enighed mellem Torben Skotte og Thomas Pulawski, valgte de at rykke datoen 2 måneder frem, så skiftet allerede blev en realitet fra 1. maj 2019.

Den planlagte højtidlighed i anledningen af skiftet, forbliver dog fastholdt til den 29 juni 2019, hvor der er deltagelse af repræsentanter fra Marinehjemmeværnet og andre samarbejdspartnere herunder Hærhjemmeværnet og de øvrige fynske flotiller.

Derudover håber flotilleledelsen at se så mange fra Odense/Kerteminde-flotillen som muligt, for på den måde at sige ordentlig tak til Torben for hans indsats og velkommen til Thomas.

Thomas kommer fra en funktion som fartøjsfører i flotillen, så han er allerede et kendt ansigt.

Tidligere har han både været i Hærhjemmeværnet og i MFP, hvor han begge steder har fungeret som underafdelingschef, så opgaven som chef er ikke ukendt for Thomas. Derudover har han i en kort periode varetaget funktionen som OPO i flotillen.

Thomas har allerede gjort sig tanker omkring hvordan flotillen skal formes fremadrettet og har derfor udarbejdet et årsdirektiv, som vil blive præsenteret for befalingsmændene ved første BM-møde.

Heri er beskrevet hvorledes han ser arbejdet i flotillen udmøntet, lige fra ham selv til yngste medlem.

Skiftet medfører, at der også rokeres på NK og UDSTOF funktionerne.

Tidligere UDSTOF Jørn Hartmeyer overtager NK posten efter Thomas. Jørn er for ganske kort tid siden overflyttet fra HVF246 Assens, hvor han har fungeret som både OPO og fartøjsfører. Jørn han tidligere været i Hærhjemmeværnet, hvor han har virket som underafdelingschef.

Jørn er også et kendt ansigt andre steder i Marinehjemmeværnet, da han som instruktør, censor og kursusleder er tilknyttet Marinehjemmeværnsskolen på Slipshavn i LPU- og NAV-linjen. Derudover sidder han med i et par arbejdsgrupper og har derved opnået stort kendskab til hvordan Marinehjemmeværnet arbejder.

Ny UDSTOF bliver Marianne Hartmeyer, der er under overflytning fra HVF 243 Faaborg, hvor hun ind til nu har virket i samme rolle, så også her er det en erfaren person, der sætte sig i stolen.

Marianne har tidligere fungeret som KBM (det der nu hedder ADMSPEC) i Hærhjemmeværnet, så hun er godt kendt med stabs-arbejde.

Nogle har måske mødt Marianne på Slipshavn, hvor hun virker som instruktør og censor på KOM-linjen. Hun sidder derudover i arbejdsgruppe for kommunikation og er med til at vedligeholde Marinehjemmeværnets reglement for kommunikation.

OPO forbliver uændret Thomas Degn Knudsen, der har haft funktionen det sidste halve års tid. Thomas er for kort tid siden blevet autoriseret som fartøjsfører og har allerede påtaget sig en del sejladser, for at komme i gang. Thomas har også en baggrund fra Hærhjemmeværnet, hvor også han tidligere har virket som underafdelingschef. Thomas har fra Hærhjemmeværnet stor erfaring i at skabe motivation og for ham er intet umuligt.

Dermed vil staben være fuldt besat og med 4 erfarne personer, der glæder sig til sammen med resten af BM-kredsen og alle andre, at tage fat på de udfordringer flotillen stilles over for i fremtiden. Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring