Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Sommerhilsen fra "Kommende"

En lille sommerhilsen med lidt nyt om hvad der rør sig i flotille.

28-06-2020

​​​​​​​​​​Efter et noget underligt forår, er vi nu kommet til sommerferien.

Om den er velfortjent er vel svært at soge, efter den lange nedlukning på grund af Corona, men nu er den her i hvert fald.

Selv om Coronaen kom meget belejliget, har den dog lært os, at vi over nettet kan samles hver for sig. Mange møder er blevet afholdt som online-møder. Ikke mindst har REKSPEC lært at holde samtaler med nye ansøgere over nettet. Og han har haft travlt, for han har på den måde skrevet ansøgninger med, hvad der næsten svarer til en hel besætning.  Nogle er iklædt, mens andre venter på endelig afklaring eller tøj.

Det er dejligt med nye folk og jeg er ikke i tvivl om, at vi sammen nok skal løfte opgaven med at indføre dem i vores kreds, så de både kan føle sig værdsat og velkomme.

Som afslutning på Coronakrisen, valgte Thomas Pulawski at meddele sin afgang som flotillechef og ved samme lejlighed valgte Thomas Degn Knudsen at tage sin afsked som OPO og bede om overflytning til en anden enhed. Dette er selvfølgelig blevet imødekommet lige som 2 gaster der har valgt at følge Thomas. 

Dette var ikke planen fra årets be​​gyndelse, men blot en udfordring der nok skal løses. Jeg for mit vedkommende, glæder mig i hvert fald til at stå i spidsen for HVF241 fremover, og sammen med jer skabe en endnu bedre flotille og jeg håber at alle vil deltage ved markeringen af chefskiftet den 2. september, hvor chefen for Marinehjemmeværnet, kommandør Henrik Holk Rasmussen kommer og forestår det formelle.

Med dette ønsker jeg jer alle en rigtig god​​ varm sommer og håber at I vil nyde den sammen med familien eller andre I holder af.

Med sommerlig hilsen

NK/PL Jørn Hartmeyer


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring