Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Det er vist det her, der menes med sejlads i snævre farvande. Odins bro i det fjerne.

Peter Willemoes i Odense

HDMS Peter Willemoes var på fint besøt i Odense, som har adopteret skibet. Hjemmeværnsflotille Odense-Kertemine var med på turen.

11-06-2019

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Peter Willemoes, som er en af de tre danske missilfregatter til luftforsvar, sejlede til Odense, som har adopteret skibet. Turen gik fra Flådestation Korsør, gennem Odense fjord og kanal, og ind til Odense Havn

Som repræsentant for Marinehjemmeværnsflotille Odense-Kerteminde, var jeg s​om flotillechef inviteret til at sejle med fra Korsør til Odense.

En spændende tur, som bør på rundvisning på skibet, og især ophold på broen, helt fra gabet til Odense Fjord, og til og med skibet lå til kajs i Odense Havn.

Det var facinerende at se hvorledes arbejdet på broen blev organiseret på et stort orlogsskib, og en fantastisk oplevelse af se en ekstremt dygtig lods i samarbejde med skibschefen, gelejde skibet igennem de snævre løb.


 Et smukt syn

Et smukt syn

 God plads på kontoret og en fantastisk udsigt

Der er god plads på broen på en fregat

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring